Hagymakrémleves kenyérrel

 2009.02.07. 18:14
Ekmekli Soğan Çorbası (4 Kişilik) tarif tarifi

Hozzávalók
3 hagyma
1 kávéscsésze vaj
1 csokor újhagyma
8 vékony szelet száraz kenyér
1 l húslé

Őrölt feketebors
Kakukkfű

Elkészítés
A hagymát meghámozzuk, karikára vágjuk, nagy lábasban vajban megpirítjuk. Az újhagymát megmossuk, és vékony karikákra vagy csíkokra vágjuk. A húslét fölforraljuk, egy kevés borssal és kakukkfűvel fűszerezzük.
A kenyér haját levágjuk, a szeleteket 4 tányérra szétosztjuk, az újhagymát rárakjuk a kenyérszeletek tetejére, majd ráöntjük a húslét. A leves tetejére rátesszük a megpirított hagymakarikákat.

Címkék: krémleves levesek hagymaleves levesek hús nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr63928795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása