Borsókrémleves

 2009.01.25. 19:25

Bezelye Çorbası (4 Kişilik) tarif tarifi

Hozzávalók
1 pohár borsó
1 ek liszt
1.5 ek vaj
4 pohár húslé
Kapor

Őrölt pirospaprika
Őrölt feketebors

Elkészítés
Egy kanálnyi borsót félreteszünk, a többit megfőzzük és szűrőn áttörjük. Vajban lisztet pirítunk, kevés vízzel felöntjük, beletesszük az áttört és az egész borsót, ráöntjük a húslét és fölforraljuk. Tálaláskor apróra vágott kaprot, ízlés szerint borsot és vajban pirított pirospaprikát szórunk rá, pirítós kenyérrel tálaljuk.

Címkék: borsó borsóleves krémleves levesek levesek hús nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr62901848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.