Spenótleves

 2009.01.25. 20:01

Ispanak Çorbası (6 Kişilik) tarif tarifi
Hozzávalók
Fél kg spenót
3 ek étolaj
1 hagyma
Csirkehúslé
1 ek citromlé
3 tojás

Őrölt feketebors

Elkészítés
A hagymát apróra vágjuk, olajban megpirítjuk. A spenótot megmossuk, apróra vágjuk, rászórjuk a hagymára, majd kis lángon pároljuk. Beleöntünk egy kevés húslét, és még 7-8 percig főzzük, majd villával pürévé törjük. Az így keletkezett pürét fazékba tesszük, húslével hígítjuk, megsózzuk és -borsozzuk, majd fölforraljuk. A tojások sárgáit citromlével elkeverjük, beleöntjük, az egészet összekavar, majd azon melegében tálaljuk.

Címkék: spenót levesek levesek hús nélkül spenótleves

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr23901946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.