Tésztás bableves

 2009.01.25. 19:49
Kuru Fasulyeli Makarna Çorbası (4 Kişilik) tarif tarifi

Hozzávalók
12 dkg csőtészta
1 pohár szárazbab
1 répa
1 kicsi zeller
1 hagyma
10 pohár víz
1 ek olivaolaj
1 ek reszelt sajt

Elkészítés
A babot estére beáztatjuk, reggel (másik vízben) félig megfőzzük, majd leszűrjük. A répát, zellert és hagymát kockára vágjuk. Vizet forralunk, beletesszük a babot és a répát. Ha kezdenek puhulni, a zellert és a hagymát is belerakjuk, megsózzuk, majd a tésztát is beleszórjuk, és félig lefödve sűrűsödésig főzzük. Beleöntjük az olajat és a sajtot, elkavarjuk, és melegen tálaljuk.
 

Címkék: bab bableves levesek levesek hús nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr18901916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.