Ropogós kukoricás csirkemell

 2009.01.26. 09:22

Mısır Gevrekli Tavuk (4 Kişilik) tarif tarifi
Hozzávalók
4 szelet csirkemell
2 krumpli
1 ek olivaolaj
1 kk őrölt feketebors
1 doboz konzerv csemegekukorica

Kakukkfű
2 pohár tejföl

Elkészítés 

A húst egy kiolajozott tűzálló tálba helyezzük, megborsozzuk, megsózzuk, kakukkfűvel és olajjal meghintjük. A krumplit megpucoljuk, vékony karikákra vágjuk, rátesszük a húsra. Mindezt beborítjuk kukoricával, a tetejét megöntözzük a tejföl felével, majd lefödve, 200 fokos előmelegített sütőben fél órán át sütjük. A sütés vége felé még a maradék tejföllel meglocsoljuk, majd további két perc sütés után kivesszük és tálaljuk.

Címkék: csirke kukorica rakott ételek

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr87902832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.