Szultánleves

 2009.01.25. 17:39

Sultan Çorbası (4 Kişilik) tarif tarifi

Hozzávalók
2 ek liszt
2 ek vaj
1 répa
4 pohár víz vagy húslé
Reszelt sajt

Őrölt feketebors

Elkészítés
Vajjal és liszttel rántást készítünk (ne piruljon meg, mert ez egy fehér színű leves). Beleöntjük a reszelt répát, összekeverjük, hozzáadjuk a vizet/húslét, megsózzuk, majd a forrástól kezdve kis lángon 10 percig főzzük. Tálaláskor reszelt sajttal és őrölt borssal megszórjuk.

Címkék: levesek répaleves levesek hús nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr97901549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása