Joghurtos lágytojás

 2009.01.26. 09:17

Çılbır (4 Kişilik) tarif tarifi

Hozzávalók
6 tojás
Fokhagyma
Joghurt
Vaj
Őrölt pirospaprika

Elkészítés
Széles lábasban 3 ujjnyi vizet fölforralunk, a tojásokat egyenként beleütjük egy merőkanálba beleütjük, majd egymás mellé a forró vízbe helyezzük, és 2-3 percig főzzük. Végül lyukas merőkanállal egy tányérra kiszedjük. A tojások tetejére fokhagymás joghurtot öntünk, és vajban pirított pirospaprikával díszítjük.

Címkék: tojásos ételek lágytojás csilbir

A bejegyzés trackback címe:

https://torokkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr66902823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása