Hozzávalók
1 ek étolaj
1 kg krumpli
2 cukkini
2 kicsi padlizsán
5 tv paprika
Fél kg apró gomba
1 pohár konzerv borsó
1 ek kakukkfű
3 paradicsom
5 hagyma
Só
Elkészítés
A hagymát és krumplit meghámozzuk, karikára vágjuk, egy kerek tepsi aljára elrendezzük. A gombaszemeket függőlegesen kettévágjuk, az előzők tetejére rakjuk. A paprikát, padlizsánt és cukkinit hosszában fölvágjuk, az előzők tetejére rakjuk. A paradicsomot meghámozzuk, fölszeleteljük, az előzők közé rakjuk, a legtetejére borsót szórunk. A megrakott tepsi tetejére olajat öntünk, sót szórunk, majd előmelegített sütőben 160 fokon 1 órán át sütjük. Kakukkfűvel megszórva tálaljuk.
Megjegyzés: ha szárított kakukkfűvet használunk, gyűszűnyi vízben pár percig áztatni kell, majd lecsöpögtetés után rászórni. Ja, és elég fél kanállal is!